Uniqa kedvezmények

Fizessen kevesebbet a biztosításokért! Kösse meg Casco, utas-, jogvédelem vagy egészségbiztosítását kedvezményesen OneCard bankkártyával az UNIQA ügyfélszolgálati irodáin és ügynökségein, ahol 3-10% állandó és azonnali kedvezményt kap szerződése végösszegének díjából.

A kedvezmény az UNIQA kedvezményadó partneri matricával ellátott ügyfélszolgálati irodáin és ügynökségein/ügynökeinél érvényesíthető visszavonásig, a OneCard fő- és/vagy társkártya tulajdonos nevére megkötött biztosításnak az UNIQA által közzétett mindenkor hatályos tarifális díjából, a OneCard bankkártya használata, vagy amennyiben a bankkártyával való fizetés lehetősége nem biztosított érvényes OneCard bankkártya felmutatása mellett. A kedvezmény a biztosítási szerződés teljes tartamára szól, és az UNIQA által szervezett határozott időtartamra szóló értékesítési akciók kivételével más akciókkal, kedvezményekkel összevonható.

www.uniqa.hu

Külföldi utazásához válassza az UNIQA nyújtotta biztonságot!
Fizessen 10%-kal kevesebbet OneCard bankkártyájával utasbiztosításáért! Az utasbiztosításra szóló kedvezmény kizárólag a www.onecard.hu oldalon keresztül, online módon kötött biztosításokra érvényes.
Kösse meg utasbiztosítását online, és fizessen 10%-kal kevesebbet OneCarddal!
 

Online biztosításkötés

 

 Kedvezményadó ügyfélszolgálati irodák és ügynökségek.


Igényeljen OneCard bankkártyát a kedvezményekért
 
Burger King Líra Optic World Magyar Telekom Uniqua Vista
 
Burger King Líra Marionnaud
Optic World Magyar Telekom Uniqua Vista